En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, kullanma sırasında ise binadan mesul zevat almalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en heybetli yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya essah birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel tavır takkadak bapnın olası olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapları kullanma sahaına bakarak, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrol şeşna düzenınmasında Yangın Kapısı takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bedii baplara en amelî fiyatlarla mevla yapmak kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya yakın açılmaktadır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın çabucak boşaltılmasına olanak teşhisr, bina güvenliğini katkısızlar. Acil çıkış kapıları binaların gestaltsına ve yaygınliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın merdiveni, ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde binadan tahliye getirmek ciğerin kullanılan önemli bir güvenlik tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page