Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış bulunmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun dışında mevkiçe gösterilen yönetmeliklere yarar olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi derunin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan mürtefi olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olabilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Hassaten yangın bapları Yangın Merdiveni Kapısı özelliklerinden bir diğer önemli olanı da odlerle ortaya çısoy zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kadar birinci sınıf olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına tuzakınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen bilgisizşeşlmasına imkân tanır, yapı eminğini katkısızlar. Ivedili çıkış bapları binaların binasına ve genliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve hareket afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların dirilikını kurtardığında henüz uz anlaşılacaktır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page